Lloguer de carpes

Carpes de tot tipus, carpes petites, carpes grans, carpes plegables, carpes per fires, haimes … . Aquí trobarà una selecció d′imatges organitzades per categories i la seva descripció. El nostre serves de llogues de carpes disposa de tots els tipus de carpes, haimes i complements que apareixen en les diferents categories i si té al cap qualsevol altre tipus de instal·lació, no dubti en contactar amb nosaltres a l′apartat de Contacte.

Carpes a 2 aigües de diferents mides i per tot tipus d′actes: casaments, convencions, festes i molts d´altres. Lloguer de Carpes a Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida i resta d′Espanya.

Lloguer de Haimes de diferents mides(5x5, 4x4, 3x3)que permeten una millor adaptació als espais i donen un toc de distinció a la seva festa.

Lloguer Petites carpes de 4x3, 3x3 amb 1 pendent per a fires.

Lloguer de carpes Grans. Grans espais per a la realització de grans events: actes populars, fires , grans actes privats i d′altres.

Lloguer de carpes plegables de diferents mesures i colors per events efímers.

Carpes Tensades per a casaments, festes particulars, events, etc.. Lloguer carpes casaments a Girona, Barcelonja, Lleida i Tarragona

Lloguer de carpes a Barcelona, Alquiler Carpas Barcelona - Carpes Costa Brava® Telèfon 637 459 487 - Mail: info@carpescostabrava.com

En compliment del Reial Decret-llei 13/2012, al continuar amb la navegació entenem que accepteu la nostra política de cookies.